2018-11-02 05:35:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Mindenki öntől akar kérni valamit

Napi horoszkóp november 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold átlépett a Szűz jegyébe. Ez egy kicsit túl magas tempót diktál. Most mindenki azt szeretné, hogy neki legyen igaza, senki sem akar engedni. Ha ma dolgoznia kell, akkor nem lesz könnyű napja. Akár egy veszekedés is kipattanhat, amit önnek kell elsimítania. Örülhet, hogy jön a hétvége.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ne kapkodjon el semmit, várjon még a komoly döntések meghozatalával. Járjon el célzottan, lassan, és óvatosan. Ne próbáljon semmit erőszakosan elérni, ez nem vezetne eredményre. Figyeljen oda, mert hamarabb elkezdődhet egy vita, mint gondolná.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma valami nem sikerül és ez elkedvetleníti. Tegyen félre egy mára tervezett találkozót. Meglátja, felszabadultabbnak érzi magát ezután.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A hirtelen cselekedetektől tartózkodnia kell. Minden baj forrása lehet, ha elhamarkodottan von le következtetéseket. Ez különösen kapcsolataira vonatkozik, akkor is, ha tartós kapcsolatban él, akkor is, ha még csak partneri viszonya van.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lelkesen és vidáman töltheti az egész napját. A Vízöntő jegyében álló Mars sok sikert ad, lelkesíti önt. Teljes erővel beszáll segíteni mindenhol, ahol szükség van önre. Közeledik a hétvége, és ennek már előre nagyon örülhet. Ragyogó terveket gondolhat ki arra, hogy hogyan töltse el a szabadidejét.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll. Legyen nyitott a kompromisszumokra, különben szemellenzősnek fogják tartani. A sértő szavakat sajnos nem lehet visszavonni. Ügyeljen arra, hogy szépen beszéljen.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az intim családi ügyek zökkenőmentesen alakulnak és jó menedék lesz a családi fészek a világ zaja elől. Ha születésnapot ünnepelnek, hívja meg ön a vendégeket – ma remekül sikerül minden összejövetel!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sok minden történik ma, talán nem is tud majd pihenni sem. Mindenki öntől akar kérni valamit. Meg kell mutatnia, hogy ezt jól tudja kezelni, még akkor is, ha ez megerőltető.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon tanácsos elkerülnie a vitás helyzeteket. Legyen óvatos, ha pénzügyi problémákkal kell szembesülnie. Felelőtlenül vagy meggondolatlanul ne kötelezze el magát.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A kedvező aspektusokat használja ki. Próbáljon csakis a saját feladatára koncentrálni. Ön érzi, hogy meddig tart a teherbíró képessége. Mások terhét ne vegye a vállára, mert csak kihasználnák.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Képességei ma teljes mértékben megnyilvánulnak. Kitűnő benyomást tesz az emberekre, akikkel találkozik. Bárhol jár, mindenfelé ismerősökkel, jó barátokkal fut össze, akikkel remekül elbeszélget.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Reformokat tervez a családi pénzek kezelésében. Persze nem először fogadja meg, hogy ezentúl másként lesz minden. A szerelmi élete is felemás: ön nagyon, partnere csak ímmel-ámmal szeret.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: